Skip to footer
Šodienas redaktors:
Helga Justīne Siksne
Iesūti ziņu!

Pavasara salāti (3)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

Svaigie salāti – 4 saujas

Zirņu dīgsti – 1 kastīte

Zaļās olīvas – 2 saujas

Ķiršu tomāti – 10 gab.

Sarkanā paprika – 1 gab.

Mocarella siers – 250 g

Mērcei:

Citrons – 1 gab.

Olīveļļa – 3 ēdamk.

Dijon sinepes – 1 tējk.

Medus – ½ tējk.

Pagatavošanas laiks: 5 minūtes

Porcija: 2 cilvēkiem

Pagatavošana:

1.Noskalo salātus un saplucini smalkākos gabalos

2.Salātus kārto traukos, pievieno olīvas, sagrieztu papriku un ķiršu tomātus

3.Salātiem pa virsu kārto Mocarella šķēlītes un zirņu dīgstus

4.Sajauc visas mērces sastāvdaļas trauciņā, izspied citrona sulu un pārlej pāri salātiem.

Salātiem pievieno arī citus diedzētos graudus, sēklas, kā arī dažādus pavasara zaļumus.

Komentāri (3)
Nepalaid garām
Uz augšu