Mourinju: Visu izšķīra viena minūte otrajā puslaikā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pusfināla cīņas likteni starp Anglijas klubu Londonas «Chelsea» un Spānijas komandu Madrides «Atletico» izšķīra viena minūte otrajā puslaikā, uzskata zaudējušās «Chelsea» komandas galvenais treneris Žozē Mourinju.

Kā ziņots, par otro Čempionu līgas fināla dalībnieku trešdien kļuva «Atletico», kas pusfināla atbildes spēlē ar 3:1 izbraukumā pieveica «Chelsea». Līdz ar to arī divu spēļu summā «Atletico» komanda bija pārāka ar 3:1, bet 24. maijā Lisabonā gaidāmajā finālā notiks Madrides derbijs - «Atletico» spēkosies ar citu Spānijas galvaspilsētas komandu «Real».

«Visu izšķīra viena minūte otrajā puslaikā, kad «Atletico» vārtsargs neticamā veidā atvairīja Džona Terija sitienu. Tā vietā, lai rezultāts kļūtu 2:1 mūsu labā, mirkli vēlāk uz mūsu vārtiem tiek nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru pretinieks realizēja,» pēc cīņas izteicās Mourinju. «Tā minūte bija ļoti būtiska. Pēc tam «Atletico» pilnībā kontrolēja spēles gaitu, bet mūs pārņēma sajūta, ka esam zaudējuši.»

«Madrides klubs sajūta, ka spēli kontrolē, un turpinājumā bija kā īsta komanda - droša un ļoti nobriedusi,» piebilda treneris. «Šī komanda ir veidota tikai vienu gadu, tāpēc visi mūsu panākumi vēl ir nākotnē. Mēs ticējām, ka varam tikt līdz finālam, taču apsolu, ka nākamajā sezonā mēs būsim spēcīgāki.»

«Atletico» komanda līdz šim vienīgo reizi Eiropas spēcīgākā klubu turnīra finālā bija iekļuvusi vien 1974. gadā, kad piedzīvoja zaudējumu pret Minhenes «Bayern».

«To, ka finālā tiksies divi Madrides klubi, neredzu kā plusu vai mīnusu kādam no mums. Realitāte ir tāda, ka mēs viens otru ļoti labi zinām, taču mana komanda tiksies ar ļoti spēcīgu klubu, kas ir pieradis pie tik atbildīgām spēlēm,» izteicās «Atletico» galvenais treneris Djēgo Simeone. «Savukārt šodien esmu ļoti lepns par to, ka mēs kontrolējām laukumu cīņā pret izcilu komandu. Tas būs tas, kas paliks atmiņā no šīs spēles.»

Otrajā pusfināla pārī Madrides «Real» divu spēļu summā pārliecinoši ar 5:0 apspēlēja iepriekšējos šī turnīra uzvarētājus Minhenes «Bayern».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu