Sudraba nodibina partiju (603)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmdien, klātesot vairāk nekā 250 biedrības «Tautas kustība No sirds Latvijai» pārstāvjiem, tika nodibināta partija »No sirds Latvijai», «Apollo» informēja jaundibinātās partijas pārstāvji.

Par partijas priekšsēdētāju tika ievēlēta Inguna Sudraba. Dibināšanas sapulcē tika apstiprināti arī partijas statūti un programma.

Partijas programmu vairāku mēnešu laikā veidojušas trīspadsmit darba grupas, un tā atspoguļojot šīsdienas Latvijas valsts problēmas un to piedāvātos risinājumus tā, kā to redzot Latvijas iedzīvotāji. Vairāk nekā 750 «Kustības No sirds Latvijai» biedru varējuši iesaistīties kādā no darba grupām, tādējādi ar savām idejām un redzējumu tieši ietekmējot jauna politiska spēka veidošanu.

«Uzreiz pēc kopsapulces turpināsies rīcības plāna izstrāde darba grupās, lai realizētu kustības mērķus – radīt uzticamu politisko sistēmu un veicināt tautas un varas izlīgumu. Latvijā ir jāatjauno sabiedriskās domas spēks. Tāpēc ikviens ir aicināts un gaidīts līdzdarboties interešu grupās un sabiedriskajās organizācijās, gan pašvaldības līmeņa, gan arī valstiski svarīgu jautājumu risināšanai,» pauda jaunizveidotās partijas priekšsēdētāja Sudraba.

Komentāri (603)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu