Seriālā «Divi ar pus vīri» vairs nebūs neviens vīrs (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Iemīļotā seriāla «Divi ar pus vīri» (Two and a half men) ēra beigsies līdz ar 12.sezonu, paziņoja Čaks Lorī, seriāla režisors. Šādu paziņojumu, seriāla autori pasludinājuši trešdien, 14.maijā, raksta usmagazine.com.

Populārais seriāls «Divi ar pus vīri» pirmās sezonas sāka ar aktieriem Džonu Kraeru un Čārliju Šīnu, kuri attēloja brāļus Alanu un Čārliju Harperus. Alana dēlu Džeiku attēloja aktieris Angus Džouns. 2011.gada sākumā Šīns no seriāla tika atlaists, viņa nepiedienīgās uzvedības un paradumu dēļ.

Galvenais varonis tika aizstāts ar meiteņu mīluli Aštonu Kačeru, kurš šovā attēloja Valdenu Šmitu. Taču bez Čārlija Šīna daudziem šovs vairs nelikās tāds kā agrāk un 2013.gadā arī Angus Džouns no šova aizgāja, atzīstot, ka seriāls palicis par bardaku.

30 minūšu garā pārraide televīzijā ir skatāma jau kopš 2003. gada.

Pagājušajā gadā arī seriāla «Kā es satiku tavu māti» (How I met your mother) autori pasludinājuši seriāla 9.sezonu par pēdējo. Taču TV programmas «CBS» pārstāve Nina Taslere mierina fanus, atzīstot, ka klajā nāks jauni un pārsteidzoši komēdijseriāli, kuri noteikti neliks vilties.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu