«Ford» iepazīstina ar pirmo astoņpadsmitvietīgo «Transit» mikroautobusu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien Vācijas pilsētā Ķelnē autoražotājs «Ford Motor Company» prezentēs savu lielāko līdz šim piedāvāto mikroautobusu, kuru iespējams iegādāties ar līdz pat 18 sēdvietām. Jaunais «Ford Transit Minibus» modelis piedāvā uzlabotu efektivitāti, komfortu un jaunus drošības elementus, "Apollo" informēja uzņēmuma pārstāvji Latvijā.

Jaunais «Ford Transit Minibus», kura modeļu rindā ir 12 vietu, 15 vietu un 18 vietu varianti, piedāvā līdz pat 6% mazāku degvielas patēriņu, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. «Ford» jaunākais 2,2 litru dīzeļmotors vidēji patērē 7,4 litrus degvielas uz 100 kilometriem, tā CO2 izmešu apjoms ir 196 grami uz kilometru.

Tāpat ievērojami ir uzlabots pasažieru komforts. Jaunajam «Ford Transit Minibus» modelim ir pilna aizmugurējā salona apdare, tas ir aprīkots ar nolaižamiem sēdekļiem un roku balstiem. Kā papildu ērtība aizmugurējā salonā ir izveidota atsevišķa gaisa kondicionēšanas sistēma, kas katram pasažierim pašam ļauj regulēt kondicionētāja gaisa plūsmu pēc saviem ieskatiem.

Pilnīgi jaunais «Ford Transit» ir pirmais komerctransporta modelis Eiropā, kas aprīkots ar jaunāko elektroniskās stabilitātes kontroles tehnoloģiju (ietverot "Curve Control" un "Roll Stability Control", kā arī "Driver Alert" funkcijas).

Latvijā ar jauno «Ford Transit Minibus» interesenti varēs iepazīties oficiālā «Ford» pārstāvja «Inchcape Motors Latvia» autosalonā šī gada otrajā pusē, bet jau patlaban autosalonā to ir iespējams pasūtīt. Sākuma cena «Ford Transit Minibus» versijai ar 18 vietām ir, sākot no 36 000 eiro.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu