Pret Džastinu Bīberu ierosināta kārtējā tiesas lieta (30)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Fotogrāfs iesūdzējis tiesā kanādiešu popzvaigzni Džastinu Bīberu, kurš miesassargam esot licis viņu uz visu nakti ieslēgt «Subway» ķēdes ātrajā ēstuvē Maiami.

Tas noticis janvāra vakarā, pēc kura Bīberu aizturēja par braukšanu reibumā.

Slavenību tenku portāla TMZ rīcībā nonākušajos dokumentos fotogrāfs Manuels Munoss apgalvo, ka Bībera miesassargs viņam dzinies pakaļ pa ātro uzkodu restorānu, aizslēdzis tā durvis un iedzinis viņu tualetē, pieprasot izdzēst uzņemtās fotogrāfijas.

Miesassargs esot mēģinājis izņemt no aparāta atmiņas karti, bet pēc tam sitis un spēris fotogrāfam.

Uzreiz pēc tam Munoss vērsās tiesā, pieprasot no Bībera un viņa apsarga kompensāciju.

Neilgi pēc notikušā Bīberu aizturēja ceļu policija. Dziedātājam tika uzrādīta apsūdzība par auto vadīšanu alkohola vai narkotiku reibumā, pretošanos arestam un braukšanu ar nederīgu vadītāja apliecību. Viņš savu vainu neatzīst.

Nākamā tiesas sēde nozīmēta 7.jūlijā.

Ar to 20 gadus vecās popzvaigznes saķeršanās ar likumu nebeidzas. Februārī Bīberam dzimtajā Kanādā tika uzrādīta apsūdzība par uzbrukumu limuzīna šoferim.

Šomēnes jauna sieviete apsūdzēja Bīberu laupīšanas mēģinājumā, jo dziedātājs mēģināja izraut viņai no rokām mobilo telefonu.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu