Emmai Vatsonei augstskolā autogrāfus neviens neprasa (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

24 gadus vecā Emma Vatsone, Harija Potera faniem labāk zināma kā Hermione Grendžere, šomēnes pabeigs universitāti. Aktrise Braunas universitātē tika uzņemta 2009.gadā, taču tajā pašā laikā turpināja filmēties.

Šķiet, ka būt par aktrisi un mācīties augstskolā Emmai izdevies apvienot lieliski, lai arī viņai sākumā tā nelikās, raksta usmagazine.com

«Kad pirmajā dienā ienācu skolas ēdnīcā, studenti apklusa un skatījās uz mani,» viņa stāsta, «man visu laiku vajadzēja sev atgādināt, ka es varu to paveikt, un viss būs kārtībā, ir tikai jāievelk dziļa elpa un jāsaņemas».

Pēc tam viss kļuva vieglāk.

«Augstskolā man nekad neviens nav pajautājis autogrāfu,» aktrise stāsta, «es sarīkoju ballīti apmēram 100 studentiem, neviens pat neielika bildi Facebook».

Aktrise šomēnes pabeigs vienu no labākajām ASV skolām - Braunas universitāti. Savā izlaidumā 25.maijā viņa iegūs diplomu ar grādu angļu literatūrā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu