Vila Smita bučotājs pakļuvis zem kleitas (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kannu filmu festivāls šogad notiek no 14. līdz 25.maijam. Lieki teikt, ka aktrises Amerikas Fereras pirmais ceļojums uz pasākumu pārvērtās par notikumiem bagātu pieredzi. 

Pozējot medijiem filmas «How to Train Your Dragon 2» pirmizrādē, kāds vīrietis uzvalkā aktrisei Amerikai Fererai pieskrējis no aizmugures un palīdis zem kleitas. Kad apsardze mēģināja viņu dabūt prom, viņš turējies pie aktrises potītēm, lai tas neizdotos, raksta uk.eonline.com

«Es nekad nebūtu iedomājusies, ka ar mani kaut kas tāds notiktu,» stāsta aktrise, «es jutu, ka aiz manis kāds ir, kad paskatījos, tur bija vīrietis zem manas kleitas, bet pēc tam divi vīrieši aizvilka viņu prom.» Ferera par šo nepatīkamo momentu tikai pasmējusies.

«No visām lietām, kam es biju gatava, šī noteikti nebija viena no tām,» viņa smejas, «ja jūs man jautātu, kādi bija mani pirmie iespaidi par Kannām, es nekad nebūtu iedomājusies, ka uz sarkanā paklāja būs potīšu turētāji.»

Kā izrādās, vīrietis, kurš palīdis zem kleitas, bija ukraiņu žurnālists Vitālijs Sedjuks, tas pats nerātnis, kurš 2012.gadā uz sarkanā paklāja mēģināja noskūpstīt Vilu Smitu.

Izrādās, ka ukraiņu žurnālistam ir gara vēsture ar sarkanā paklāja jokiem. Janvārī viņš uzklupis Bredlijam Kūperam, ieliekot aktiera seju savā kājstarpē, pēcāk šo pašu joku viņš izstrādājis ar Leonardo di Kaprio.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu