Latvijas hokejisti izšķirošajā spēlē par vietu 1/4 finālā zaudē Šveicei (454)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules čempionāta B apakšgrupas izšķirošajā mačā par vietu ceturtdaļfinālā Latvijas hokejisti šodien «Minsk Arena» ar 2:3 piekāpās Šveices valstsvienībai, izstājoties no turnīra. 

Latvija un Šveice 2:3 (0:2, 1:1, 1:0).
K. Jass (Džeriņš, Kulda, 23), Girgensons (Sotnieks, Vasiļjevs, 58); Brunners (Kunti, Hollenštains, 9), Šlumpfs (Ambīls, 11), Vēbers (Žosī, Ambīls, 21).
Vārtsargi: Gudļevskis (26/23) - Berra (28/26).
Soda minūtes: 8-12.

Lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, kur pretī stātos Kanāda, Latvijas izlasei bija jāizcīna vismaz divi punkti, tas nozīmē, jāuzvar pamatlaikā, papildlaikā vai pēcspēles metienu sērijā.

Atgādinām, ka turnīra iepriekšējās spēlēs Latvija ar 3:2 uzvarēja Somiju, ar 2:3 piekāpās Vācijai, ar 5:4 pārspēja Kazahstānu, ar 6:5 uzvarēja ASV, ar 1:4 zaudēja Krievijai un ar 1:3 atzina Baltkrievijas izlases pārākumu.

Tikmēr A apakšgrupas spēlē «Čižovka Arena» Slovākijas hokejisti ar 4:3 pieveica Dānijas valstsvienību.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Tomāšs Tatars, bet pa reizei izcēlās Mihels Miklīks un Mareks Vjedenskis. Dānijas komandā ar precīziem metieniem atzīmējās Mikels Bedkers, Mortens Grēns un Jespers Jensens.

Komentāri (454)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu