Vai Nikola Kidmena gatava pamest aktrises karjeru? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Holivudas zvaigzne Nikola Kidmena, kura saņēmusi divas ASV Kinoakadēmijas balvu nominācijas un labākās aktrises «Oscar» godalgu par lomu filmā «Stundas», atklājusi, ka būtu gatava pamest aktrises karjeru, ja vien viņas vīrs to lūgtu, informēja «KN3».

Kidmena ir filmējusies 65 projektos, bet vairākas filmas ar viņas piedalīšanos ir izziņotas. Intervijā britu laikrakstam «Daily Mail» aktrise atklāj: «Es būtu gatava pamest kinokarjeru, ja mans vīrs to vēlētos. Es apzinos, ka tas varētu izklausīties vecmodīgi, bet ja kaut kas traucētu mūsu kopdzīvei un ja kaut kas neder mums abiem, tad esmu gatava rīkoties. Ja būtu jāizvēlas ģimenes dzīve, un vīrs lūgtu pamest aktrises darbu, es to darītu. Viennozīmīgi.» Nikola Kidmena ir precējusies ar mūziķi Kītu Urbanu kopš 2006.gada.

Savukārt stāstot par savu jaunāko filmu «Monako princese» («Grace of Monaco»), ar kuru 14.maijā tika atklāts Kannu kinofestivāls un kurā aktrise atveido Holivudas zvaigzni un Monako pundurvalsts princesi Greisu Kelliju, Nikola Kidmena komentē: «Mani ar Greisu Kelliju vieno vairākas lietas, piemēram, rūpes par ģimeni un centieni apvienot ģimenes dzīvi ar karjeru. Šī cīņa un vēlme apvienot abas dzīves man ir aktuāla un ļoti labi saprotama. Tas ir viens no jautājumiem, kas uzrunāja jaunās filmas scenārijā un viens no iemesliem, kādēļ es piedalos šajā lentē.» Filma «Monako Princese» uz Latvijas lielajiem ekrāniem iznāk 23.maijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu