Aicina iedzīvotājus iesaistīties ceļu remontdarbu kvalitātes kontrolē (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Priedītis/LETA

Sākoties būvdarbu sezonai, VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) aicina iedzīvotājus sekot līdzi remontu norisei vairāk nekā 90 objektos, kuros šogad ir ieplānoti būvdarbi, un informēt, ja rodas jautājumi par veicamo darbu kvalitāti.

Kā norāda LVC pārstāve Ieva Niedra, informāciju un fotoattēlus iedzīvotāji var nosūtīt «twitter.com/LVceli» vai uz e-pastu «kvalitate@lvceli.lv».

Visa saņemtā informācija, arī anonīmā, tiks pārbaudīta, objekti apsekoti, norāda Niedra, piebilstot - lai būtu iespējams saņemt LVC speciālistu atbildes, cilvēki lūgti norādīt savu kontaktinformāciju.

Kā ziņots, uz valsts autoceļiem atsākusies aktīva būvdarbu sezona un šogad darbi notiks vairāk nekā 90 valsts autoceļu būvobjektos. LVC uzsver, ka tiks atjaunoti un rekonstruēti vairāk nekā 1000 kilometri, tajā skaitā ap 300 kilometru galveno ceļu, 400 kilometru reģionālo un 300 kilometru vietējo autoceļu.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu