Izskan jaunas ziņas par Pola Makartnija veselības stāvokli (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu mūziķis Pols Makartnijs joprojām Tokijā ārstējas no slimības, kuras dēļ nācās atcelt Japānas koncertturneju, taču sagaidāma pilnīga atveseļošanās, piektdien paziņoja dziedātāja pārstāvis.

«Pēc saslimšanas ar vīrusu infekciju, kas noveda pie plānoto koncertu atlikšanas, Pols saņēmis kvalitatīvu ārstēšanu Tokijas slimnīcā,» teikts Makartnija pārstāvju paziņojumā presei. «Viņš pilnībā atveseļosies, bet pirms tam viņam dažas dienas jāatpūšas.»

«Polu ļoti aizkustinājuši laba vēlējumi un ziņas, ko viņš saņēmis no faniem visā pasaulē,» piebilst «eksbītla» pārstāvji.

Makartnijs vispirms atcēla divus nedēļas nogalē paredzētos koncertus, bet pēc tam nolēma pārtraukt visu turneju. Kopumā Japānā bija iecerēti četri koncerti, uz kuriem būtu ieradušies aptuveni 170 000 fanu.

Lai arī pārstāvji nenosauc slimību, ar kuru sasirdzis 71 gadu vecais mūziķis, medijos izskanējuši minējumi par norovīrusu. Tam raksturīga vemšana un caureja.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu