Rīgas Fotomēnesis aicina uz Latvijas fotogrāfu lekciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 30. maijā pulksten 18:00 jaunajā Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkā uzstāsies trīs pazīstami, starptautisku atzinību guvuši Latvijas fotogrāfi – Andrejs Grants, Ieva Epnere un Alnis Stakle. Lekcijas laikā fotogrāfi iepazīstinās ar savu radošo darbību un profesionālo skatījumu. 

Andrejs Grants (1955) ir melnbaltās dokumentālās fotogrāfijas meistars, autoritāte savu kolēģu vidū un pedagogs, kura studijā mācījušies vairums vidējās un jaunākās paaudzes spējīgāko fotogrāfu. Ievas Epneres (1977) foto un video darbi, kas dabiski iekļaujas laikmetīgās mākslas vidē, balstīti dziļā, noturīgā interesē par cilvēku. Alnis Stakle (1975) strādā dažādos žanros, brīvi izmantojot fotogrāfijas daudzveidīgos izteiksmes līdzekļus. Viņa ierastie motīvi – distancēti tverti privāti tuvplāni un svešatnīgas ainavas vedina meklēt jēgu ikdienišķajā.

Lekcija notiek festivāla Rīgas Fotomēnesis 2014 ietvaros, kas ir Eiropas kultūras galvaspilsētas notikums. Ieejas uz lekciju ir bez maksas. Lekcijas apmeklētājiem lūgums ierasties laicīgi pirms lekcijas sākuma, jo pie ieejas apmeklētājiem jāiepazīstas ar drošības noteikumiem un jāreģistrējas.

Vairāk informācijas par Fotomēneša programmu pieejama festivāla mājas lapā www.rigaphotomonth.com.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu