Video: «Volvo» pirmo reizi parāda jaunā «XC90» neredzēti grezno salonu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Zviedru autoražotājs «Volvo» publicējis video, kurā pirmo reizi apskatāma jaunā apvidus auto «XC90» iekšējā apdare, kura pārdošanu paredzēts uzsākt 2015.gadā.

Informāciju par jauno modeli «Volvo» paredzējis atklāt pakāpeniski, kā pirmais ticis parādīts automašīnas salons, kurš «izceļas ar savu pilnību un trūkumu neesamību,» kā, netaupot komplimentus, norādījis «Volvo» Attīstības un izpētes nodaļas viceprezidents Pīters Mertenss.

Pirmā lieta, kas jaunā «XC90» salonā piesaista uzmanību, ir panelī iebūvētais skārienjūtīgais ekrāns. Tas palīdzējis ievērojami ierobežot pogu un slēdžu skaitu salonā, norāda autoražotājs, piebilstot, ka iekšējā interjera ziņā tas ir līdz šim greznākais «Volvo» automobilis. Salona interjerā dominē gaiša āda un koks, ātrumu pārslēga virsmā iestrādāti zviedru uzņēmuma «Orrefors» kristāli.

Jūlija sākumā vai augustā «Volvo» sola publicēt informāciju par jaunajā auto iekļautajiem drošības risinājumiem, tālāk, līdz pat auto pirmizrādei, paredzēts atklāt detalizētāku informāciju par šasiju, dzinēju un citiem tehnoloģiskajiem risinājumiem. Paredzēts, ka jaunais «XC90» tirdzniecībā nonāks 2015.gada sākumā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu