Ozoliņš un Repše stāsta par nākotnes plāniem (403)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Hokeja leģenda Sandis Ozoliņš, kurš nule kļuvis par bijušā premjera Einara Repšes dibinātās biedrības ģenerālsekretāru, grib mainīt cilvēku attieksmi pret politiku un politiķiem. Savukārt partijas «Latvijas attīstībai» līderis Repše pauž gandarījumu par Ozoliņa pievienošanos viņa komandai.

«Satikos ar valdošo partiju līderiem. Šo virzienu [Repšes biedrību] izvēlējos, jo es redzu tur pamatus, redzu cilvēkus.. Tur ir pamati, bet māja vēl nav uzbūvēta. Mans mērķis ir ar konkrētu darbību ietekmēt procesus [Latvijas politikā],» sarunā telekanāla LNT ziņās teica hokeja leģenda.

Sportists atzīmēja, ka viņš gribētu mainīt sabiedrības attieksmi pret politiku un politiķiem. «Tieši tādēļ. Gribu izmainīt šos stereotipus [par intrigām politikā], ka var būt savādāk, ar saviem darbiem pierādīt, ka var citādāk,» teica viņš.

Savukārt Repše neslēpa prieku un gandarījumu par Ozoliņa pievienošanos viņa komandai.

«Man tas ir liels gods. Viņš noteikti būs saraksta līderis vienā no vēlēšanu apgabaliem [Saeimas vēlēšanās rudenī],» uzsvēra Repše.

Kā ziņots, Ozoliņš pieņēmis lēmumu noslēgt savu karjeru sportā un iestāties Repšes dibinātajā biedrībā «Latvijas nākotnes forums».

«Vēlos pateikt paldies saviem vecākiem, ģimenei, treneriem, komandas biedriem un citiem, kas mani atbalstīja hokejista gaitās. Tāpēc ar šo pateicību vēlos paziņot, ka beidzu profesionālās hokejista gaitas. Sportā esmu bijis ilgus gadus un šo darbu esmu veicis ar milzīgu mīlestību un atdevi. Ir pienācis laiks,» sacīja Ozoliņš.

Taču stāstot par saviem nākotnes plāniem Ozoliņš sacīja, ka esot nopietni apdomājis, ko darīt tālāk un pirms kāda laika pieņēmis lēmumu iesaistīties Repšes dibinātajā biedrībā «Latvijas nākotnes forums». «Esmu gatavs strādāt Latvijā un ar savu turpmāko darbu darīt lietas, kas nestu labumu sabiedrībai kopumā,» piebilda Ozoliņš.

Komentāri (403)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu