Pašpārliecinātais Miks Ozoliņš lūdz Latvijas sieviešu palīdzību (106)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Miks Ozoliņš saviem sekotājiem sociālajos tīklos izlicis video, kurā aicina Latvijas sievietes «palīdzēt Mikam palīdzēt Jums!». Miks grib sniegt sievietēm Latvijā bezmaksas semināru par attiecībām, ar saturu, kas viņas interesē visvairāk.

Lai seminārs atbildētu uz patiesi aktuāliem jautājumiem, Ozoliņš lūdz sievietes aizpildīt interneta anketu (meklē «Youtube» un «Facebook» Miks Ozolins).

Jau bēdīgi slavenais Miks Ozoliņš, kas pievērsies idilliskai ģimenes dzīvei, interneta seminārā kārtējo reizi dalīsies ar savām pamācībām un pastāstīs, kas jādara sievietei, lai arī viņas noskatītais vīrietis gribētu pievērsties ģimenes ligzdas izveidošanai, kā atpazīt krāpniekus, kas liecina ka esi tikai viņa mīļākā (un nekas vairāk), kā uzzināt vīrieša patiesos nodomus, un tā tālāk.

«Latvijā manu klientu sarakstā ir gan dažas populāras mūziķes, gan arī zināmi uzņēmēji. Šos cilvēkus apkalpoju individuāli, bet lielāko daļu pārējo klientu – grupās. Katram klientam tiek piemērota individuāli atbilstošākā programma. Ar interneta starpniecību varu palīdzēt lielākam cilvēku skaitam īsākā laika posmā, neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas,» dalījās Miks Ozoliņš

Miks jau vairāk nekā gadu palīdz klientiem no ASV, Latvijas, Norvēģijas, Vācijas, Tadžikistānas, Skotijas, Kanādas un Anglijas sasniegt tieši viņiem vēlamos rezultātus attiecību veidošanā.

Komentāri (106)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu