Slavenību izjokotājam piešķirts nosacīts sods (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ukraiņu televīzijas žurnālistam, kurš filmas pirmizrādē Losandželosā iesita pa seju kinozvaigznei Bredam Pitam, piespriests trīs gadu nosacīts sods un psihologa konsultācijas gada garumā. Vitālijs Sedjuks ne atzina, ne arī noliedza savu vainu.

Viņš turpmāk nedrīkstēs apmeklēt pasākumus ar slavenību piedalīšanos, piemēram, balvu pasniegšanas ceremonijas un filmu pirmizrādes. Sedjuks arī nedrīkst tuvoties Pitam un viņa partnerei Andželīnai Džolijai.

25 gadus vecajam žurnālistam tika uzrādīta apsūdzība četros punktos par fizisku aizskaršanu, uzbrukumu, nelikumīgām darbībām un uzvesta pasākuma traucēšanu, taču divi no tiem vēlāk tika atmesti.

Papildus nosacītajam sodam un psihologa konsultācijām Sedjukam piespriestas 20 sabiedrisko darbu dienas.

Sedjuka advokāts pauda cerību, ka aizliegumu piedalīties slavenību pasākumos par labu uzvedību varētu atcelt jau pēc gada.

Sedjuks vairākkārt centies izjokot slavenības, piemēram, aizvadītajā Kannu kinofestivālā palienot zem aktrises Amerikas Ferreras kuplajiem svārkiem. Pirms tam viņš apskāvis amerikāņu aktiera Leonardo di Kaprio gurnus, izjaucis britu dziedātājas Adeles pateicības runu, uzskrienot uz «Grammy» ceremonijas skatuves, kā arī saņēmis pļauku no aktiera Vila Smita, kuru noskūpstīja filmas pirmizrādē Maskavā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu