F1 ārsts: Esmu drošs, ka par Šūmaheru labas ziņas vairs nedzirdēsim (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājuši divi mēneši, kopš Mihaela Šūmahera ģimene izplatīja pēdējās ziņas par leģendārā Pirmās formulas (F1) pilota veselības stāvokli. Tas bijušajam F1 ārstam Gerijam Hartšteinam licis secināt, ka fani labas ziņas par sportista veselības stāvokli, visticamāk, vairāk nedzirdēs, ziņo ārvalstu mediji.

Šūmahera menedžere Sabīne Kēma pēdējo ģimenes paziņojumu par autosportista veselības stāvokli izplatīja 4.aprīlī. Ilgais klusēšanas brīdis radījis daudziem sliktas priekšnojautas. Arī bijušais F1 ārsts savā bloga ierakstā norāda, ka, lai gan Šūmahera ģimene ļoti rūpīgi sargā savu privātsfēru, tomēr viņam esot grūti iedomāties, ka ģimene nedēļām ilgi izvairītos atklāt labas ziņas par Šūmahera atveseļošanos.

«Šajā brīdi es drīzāk baidītos saņemt Šūmahera ģimenes izplatītu paziņojumu,» sliktās priekšnojautas neslēpt Hartšteins. «Es baidos, bet iekšienē esmu pilnīgi drošs, ka mēs vairs nekad nesagaidīsim labas ziņas par Mihaelu.»

Bažas neslēpj arī ilggadējais F1 mediju pārstāvis Rodžers Benuā: «Pamazām visi ir sākuši nopietni raizēties. Mēs jau nedēļām ilgi neesam dzirdējuši pilnīgi neko no Mihaela ģimenes un viņa slimnīcas. Kāpēc?»

Pēdējā oficiālajā paziņojumā Kēma norādīja, ka Šūmahera veselības stāvoklis uzlabojoties, brīžiem viņš atgūstot samaņu un pat pamostoties.

Jau ziņots, ka pagājušā gada 29.decembrī Šūmahers, slēpojot Meribelas kūrortā Francijas Alpos, piedzīvoja kritienu un spēcīgi sasita galvu pret akmeni.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu