«Gandrīz ideālu vakariņu» noslēgumā «UgunsGrēka» aktieri cīnīsies pret «Viņas melo labāk» aktieriem (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Gandrīz ideālu vakariņu» noslēguma nedēļā piedalīsies divu Latvijā iemīļotu seriālu «UgunsGrēks» un «Viņas melo labāk» aktieri. Pirmdien, 9.jūnijā viesus pie sevis uzņems Ieva Aleksandrova-Eklone jeb Ramona no «UgunsGrēka». Jau pirmajā dienā notikumi risināsies gluži kā seriāla, un tas ir tikai sākums.

Īpašajā «Gandrīz ideālu vakariņu» nedēļā, kad tiksies divu iemīļotāko seriālu UgunsGrēks un Viņas melo labāk aktieri, pirmā viesus uzņems Ramona jeb Ieva Aleksandrova- Eklone. Viņa maltīti gatavos pie sevis privātmājā Trīsciemā, bet viesus uzņems un arī ēdinās kādā neparastā vietā - stallī. Tā kā I.Aleksandrovas-Eklones hobijs ir jāšana un zirgi, tad teju vai pašsaprotami, ka vakara izklaide tiks saistīta ar zirgiem.

Viens pie otra nedēļas garumā vakariņās dosies Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte, kura plašāk zināma kā enerģiskā dzīves baudītāja Marta no seriālā Viņas melo labāk. Viņai pievienosies Nacionālā teātra aktieris Juris Hiršs, kurš seriāla Viņas melo labāk iejūtas Martas vīra lomā. Īpašās sezonas noslēguma nedēļas ceturtais viesis būs Dailes teātra aktieris, latgaliešu grupas «Bez PVN» mūziķis Kristaps Rasims, kurš daudziem atpazīstams pēc viesnīcas administratora Jezupa tēla seriālā «UgunsGrēks».

Viens no skaistākajiem un piepildītākajiem vakariem ja ne visā sezonā, tad šajā nedēļā noteikti solās būt pie K.Rasima, kurš viesus uzņems pēc labākajām latgaliešu tradīcijām. Izklaidē K.Rasims būs noorganizējis Blūdoitāju medības. Kas tās par medībām un kā izpaužas?!

Īpašā «Gandrīz ideālās vakariņas» nedēļa no 9.jūnija darba dienās 18:00 TV3 un TVPlay.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu