Brokastis - svarīgākā dienas ēdienreize

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Brokastis ir svarīgākā dienas ēdienreize, tāpēc ir nepieciešams pareizi veidot un sabalansēta maltīti, lai enerģija pietiktu visam rīta cēlienam.

Brokastis ir ikrīta rituāls vai lieks laika patēriņš? Uz šo jautājumu ir tikai viena atbilde – tu nedrīksti iziet no mājas nepaēdis brokastis. Pēc miega stundām tavam organismam nepieciešama enerģija, lai uzveiktu visus izaicinājumus, kuri gaida dienā.

Ja no rītiem ir tik daudz darāmā, ka parasti nesanāk laika brokastīm. Ir risinājums – divas belVita brokastu maizes ar zemeņu un mazkaloriju jogurta pildījumu kopā ar piena produktu, augļiem vai karstu dzērienu ir laba ideja ātrām, ērtām un sabalansētām brokastīm.

Kādēļ tieši belVita? Tādēļ, ka šo cepumu recepte ir unikāla: produkts sastāv no 5 dažādiem pilngraudu veidiem. BelVita cepumi ir vitamīnu, minerālvielu un šķiedrvielu avots. Tie nesatur konservantus un krāsvielas.

BelVita cepumi ir garšīgi: BelVita ir pieejama daudzos un dažādos veidos, piemēram ar kakao garšu, ar meža ogu garšu un daudz citām garšām.

BelVita cepumi ir daļa no sabalansētām brokastīm: piemēram 1 porcija (4 plāksnes cepumu vai 2 brokastu maizes no Belvitas, augļu gabaliņi, zema tauku satura piena produkts un karstais dzēriens. Šādas brokastis tu vari sagatavot dažās minūtēs un tās garšo lieliski. Tagad tev nav nekāda iemesla, lai izietu no mājas, nepaēdis brokastis.

BelVita Breakfast – enerģija visam rītam*

* Belvita brokastu cepumiem ir augsts lēni sagremojamās cietes saturs, kas ir lēni atbrīvots ogļhidrāts. Pēc tādu produktu patērēšanas, kuros ir augsts lēni sagremojamās cietes saturs, glikozes līmenis asinīs palielinās mazāk nekā pēc tādu produktu patērēšanas, kuros ir zems lēni sagremojamās cietes saturs.

*Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu