Foto: Kā mainījies ugunīgās Samantas Tīnas imidžs (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Samantas Tīnas atpazīstamība sākās ar piedalīšanos realitātes šovā «Okartes skatuve», tajā laikā dziedātājas uzmanību piesaistīja viņas koši sarkanie mati, taču tagad Samanta ir izvēlējusies vienkāršu un neuzkrītošu matu toni. Fotogalerijā piedāvājam apskatīt Samantas Tīnas tēlu attīstības evolūciju.

Ekspresīvā Samanta, savu karjeru uzsākot, uzvedās bravūrīgi un izcēlās ar koši sarkanajiem matiem un roķīgo ārieni. Šobrīd izskatās, ka dziedātāja vairāk pievērsusies lakoniskiem un elegantiem tērpiem, kā arī ne tik uzkrītošam matu sakārtojumam.

«Vienu rītu pamodos, ieskatījos spogulī un sapratu - āriene vairs neatbilst manai iekšējai būtībai. Esmu pavisam citāda. Protams, pirms lielajām pārmaiņām biju mazliet apmulsusi, taču, kad ieraudzīju rezultātu, pat pabrīnījos, cik mierīgi to pieņemu. Tātad esmu tam pilnībā gatava,» žurnālam «Kas Jauns» atzīstas Samanta Tīna.

«Neesmu kāda konkrēta stila piekritēja, uz zīmoliem neskatos, jo man noteicošais apģērba izvēlē ir ērtums. Reizēm ieskrienu veikalā, lai ātri nopirktu kādu smart casual džemperīti vai krekliņu. Ikdienā ģērbjos tā, lai justos ērti, sēžot mašīnā,» stāsta Samanta.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu