Kārtējais Loenu ģimenes skandāls jeb kāda meita, tāda māte (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā Lindsija Loena sabiedrībai jau kādu laiku neasociējas tikai ar viņas veiksmīgo aktrises karjeru, bet arī ar neskaitāmiem arestiem un bēdu stāstiem par alkoholu un narkotikām. Izskatās, ka meitas pēdās iet arī aktrises mamma Dina Loena, kura jau atkal pieķerta vadot automašīnu alkohola reibumā, raksta «mirror.co.uk».

Tiesnesis Endrjū Engels ir pārsteigts, ka Dina Loena nav nogalinājusi ne sevi, ne kādu gājēju, jo, braucot ar automašīnu alkohola reibumā, Dina pārsniedza ne tikai atļauto braukšanas ātrumu, bet arī alkohola līmenis asinīs tika pārsniegts trīs reizes. Par šādu pārkāpumu Dinai uz vienu gadu atņemta autovadītājas apliecība.

Dinas advokāts mēģināja viņu aizstāvēt, sakot, ka šāds tiesas lēmums ir liels pārbaudījums, kā arī lūdza, lai tiesnesis viņai izsaka tikai brīdinājumu. Taču tiesnesis Endrjū Engels atbildēja, ka vienīgā persona, kas par šo lielo pārbaudījumu ir atbildīga ir Dina Loena.

«Par laimi, jūs neizraisījāt avāriju, nākamreiz jums var tā nepaveikties,» bilst tiesnesis.

Uz spriedumu Dina atbildēja, ka nākamā reize nepienāks, taču ir zināms, ka Lindsijas mamma par braukšanu dzērumā un ātruma pārsniegšanu ir bijusi arestēta arī pagājušā gada septembrī.

Viņai tika piespriestas 100 sabiedriskā darba stundas un soda nauda - trīs tūkstoši ASV dolāru, kā arī jāiziet apmācības programma par alkohola bīstamību.

Dinas skandalozā meita, Lindsija Loena jau vairākas reizes ir bijusi aizturēta par braukšanu alkohola un kokaīna glabāšanu. Aktrise vairākas reizes mēģinājusi ārstēties rehabilitācijas klīnikā, taču tur sagādājusi vienas vienīgas nepatikšanas.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu