Džeina Fonda saņēmusi balvu par mūža ieguldījumu, Alen Delon (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šī aktrise grupai «Eolika» varētu droši teikt, ka viņa patiešām ir Džeina Fonda. 76 gadus vecā superzvaigzne joprojām mirdz un izskatās tikpat lieliski kā savos jaunības gados. Starojošā aktrise, kura saņēmusi Oskaru un divas reizes Tonija balvu 5.jūnijā saņēma Amerikas filmu institūta 42. mūža ieguldījuma balvu.

«Džeina Fonda ir Amerikas filmu ikona,» portālam «playbill.com» stāsta Amerikas filmu institūta direktors Hovards Stringers.

Uz Amerikas filmu institūta 42. mūža ieguldījuma balvas pasniegšanas ceremoniju, godināt Džeinu Fondu, bija ieradušās arī arī tādas slavenībās kā Sandra Buloka, Trojs Garitijs, Katrīna Zeta Džouns, Eva Longorija, Sallija Fīlda, Maikls Duglass u.c.

Iepriekšējos gados balvas par mūža ieguldījumi ieguvuši arī Morgans Frīmens, Merila Strīpa, Roberts Deniro, Toms Henks, Dastins Hofmans u.c.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu