Sandra Bulloka satiek zagli pati savās mājās (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenības savas karjeras laikā piedzīvo ievērojamu sabiedrības uzmanību. Varētu šķist, ka tas ir patīkami, taču ne līdz brīdim, kad nepazīstami cilvēki ielaužas tavās mājās. Par šādiem atgadījumiem pēdējā laikā dzirdams arvien biežāk, vai slavenību privātās dzīves traucēšana tagad ir modes lieta?

Tiesībaizsardzības iestādes ziņo, ka, 8.jūnijā, plkst. 6.30 no rīta tika aizturēts vīrietis, kurš ielauzies aktrises Sandras Bullokas mājā, Losandželosā. Izrādās, ka tajā laikā aktrise ir atradusies mājās, taču ar viņu nekas slikts nav noticis.

Pagaidām nav zināms, vai vīrietis, kurš ielauzās, mēģināja māju apzagt vai arī izsekoja aktrisi, taču policija šo lietu izskata.

Kā zināms, pavisam nesen arī dziedātājas Mailijas Sairusas mājā, Losandželosā, ielauzās sieviete un vīrietis. Abiem zagļiem izdevās aizlaisties ar Mailijas Maserati Quattroporte un dārglietām, taču vēlāk zagļi tika notverti.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu