«Rīgas Ritmi 2014» piedāvā koncertu sēriju «Olainfarm Jazz Nights» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sadarbībā ar ilggadēju partneri, kompāniju «Olainfarm», Starptautiskais mūzikas festivāls «Rīgas Ritmi» piedāvā jaunu koncertsēriju - «Olainfarm Jazz Nights» no 3.-5. jūlijam Daugavas koncertzālē.

Festivāls «Rīgas Ritmi» turpina tradīciju, piedāvājot apmeklētājiem karstajos jūlija vakaros veldzēties naksnīgās pilsētas noskaņās. Šoreiz šī vieta ir Daugavas Koncertzāle, kur 3., 4. un 5.jūlijā plkst. 22:00 norisināsies «Olainfarm Jazz Nights». Džeza mūzikas cienītājiem ir iespēja apmeklēt ekskluzīvus muzikālos priekšnesumus naksnīgās Rīgas krastmalas atmosfērā.

Daugavas koncertzālē sastapsies visdažādākie mūzikas stili – hip-hop, r&b, džezs, musette, pasaules un elektroniskā mūzika. Augstvērtīgus koncertus sniegs «Dobrek Bistro» (Austrija), ģitārists Albare (Austrālija) un vokāliste Rachel Claudio (Francija), kā arī «Smooth Band» kopā ar Diānu Pīrāgs no Latvijas.

Albare muzikālo karjeru sācis kā acid jazz pārstāvis, tomēr tieši instrumentālais džezs ir viņa lielākais aicinājums. Rīgā mākslinieks uzstāsies īpašā «Albare plays Gibson Guitars» programmā.

Multinacionālās apvienības «Dobrek Bistro» izpildītajās kompozīcijās savijas tango melodiskums, slāvu folkmūzikas noskaņas, Vīnes klasikas tembri un parīziešu pastorālo melodiju nianses.

Vokāliste un komponiste Rachel Claudio ir Parīzē rezidējoša austrāliešu izpildītāja, kurai nesen klajā nācis debijas albums «Claudiography». Mūziķes lielākā kaislība ir elektroniskā un hip-hop mūzika – viņa pati sacer dziesmu tekstus, ir izveidojusi ierakstu kompāniju, kā arī sadarbojusies ar šo mūzikas žanru spilgtākajiem pārstāvjiem.

«Smooth Band» sastāvā apvienojušies Latvijā jau atzinību guvuši izpildītāji, kas kopā ar vokālisti Diānu Pīrāgs izpildīs džeza standartus un Latīņamerikas ritmos ieturētus skaņdarbus.

Biļetes visās «Biļešu Serviss» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv .

Pirmās 50 biļetes par īpašu cenu – 10 EUR!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu