Nila Ušakova šķirtā sieva ļaujas naktsdzīvei (94)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Ar trakulīgām dejām kubiešu ritmos, leģendārā Bacardi Cuba Libre kokteiļa veldzējošo garšu un īstu Kubas cigāru aromātu piektdienas naktī nosvinēta senākā ruma zīmola pasaulē - Bacardi - atdzimšana jaunā kvalitātē.

Klubā «Coyote Fly» notiekošo pasākumu, kur par viesu nosakņojumu rūpējās dīdžejs Aspirīns, atraktīvā deju grupa «Tropicana Show» un džeza apvienība «Joyful Noise», savas 25.dzimšanas dienas svinībām izmantoja Rīgas mēra Nila Ušakova šķirtā sieva Jeļena. Uzņēmēja ieradās ar diviem draugiem, un vēlāk viņiem pievienojās vēl pulciņš sveicēju.

Apmeklētāju vidū bija arī mūziķi Natālija Tumševica un Markuss Riva, dejotājas Aleksandra Kurusova un Viola Abramova - Mailīte ar vīru Rihardu Mailīti, aktrise Ieva Aleksandrova – Eklone ar vīru Elvingu Eklonu, interjera dizainere Anna Butele, uzņēmējs Arnis Bikšus un citi viesi.

Rīgas mērs Nils Ušakovs ar Jeļenu apprecējās 2010.gada janvārī, taču abu attiecības izjuka šī gada aprīlī. Kopš tā laika Jeļena Ušakova sākusi baudīt saviesīgu dzīvi.

Komentāri (94)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu