Selīnas Dionas vīrs pamet dziedātājas menedžera amatu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kanādiešu popzvaigznes Selīnas Dionas vīrs, kurš vairāk nekā 30 gadus bija viņas menedžeris, atkāpies no amata.

Renē Anželilam decembrī no rīkles tika izoperēts ļaundabīgs audzējs.

Tagad viņš pametis priekšsēdētāja krēslu menedžmenta kompānijā, kas atbildīga par Dionas karjeru. «Renē Anželils ar lielu prieku un pārliecību paziņo, ka turpmāk kompānijas «Feeling Productions Inc.» vadītāja pienākumus pildīs viņa tuvais draugs Aldo Džampaolo,» teikts uzņēmuma paziņojumā.

Džampaolo ar pāri sadarbojies vairāk nekā 25 gadu garumā. Viņš pārcelsies uz dzīvi Lasvegasā, kur Diona regulāri uzstājas jau vairāk nekā trīs gadus.

Džampaolo strādājis par mediju grupas «Quebecor Media» vadītāju, kā arī darbojies cirka trupas «Cirque du Soleil» vadībā.

Pāris iepazinās 1981.gadā, kad Diona bija 12 gadus veca uzlecošā zvaigzne, bet Anželilam bija apritējuši 38 gadi. Viņi uzsāka attiecības, kad dziedātāja bija 19 gadus veca. Diona un Anželils apprecējās 1994.gadā. Viņiem ir trīs bērni, no kuriem divi jaunākie ir dvīņi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu