Izskan labas un sliktas ziņas par Šūmahera stāvokli un izredzēm (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona Mihaela Šūmahera dzīvība vairs neesot briesmās, tāpēc no intensīvās terapijas nodaļas viņš pārvietots uz rehabilitācijas nodaļu, taču izredzes uz atveseļošanos ir sarukušas.

Ārvalstu mediji vēstī, ka viņš joprojām atrodas slimnīcā Gernoblē, lai gan iepriekš izskanēja ziņas, ka Šūmahers pārvests uz Šveici.

Šūmahers slimnīcā atrodas jau kopš decembra.

Avoti vēstī, ka pārvietošana uz rehabilitācijas nodaļu paredz to pašu aprūpi, ko F1 leģenda saņēma līdz šim, taču mediķi vismaz tuvākajā laikā vairs negaida nozīmīgus uzlabojumus viņa veselības stāvoklī.

Lai gan oficiālu paziņojumu par Šūmahera veselības stāvokli joprojām nav, Vācijas mediji vēstījuši, ka sportista dzīvībai briesmas vairs nedraud, tomēr arī viņa izredzes uz atveseļošanos ar katru brīdi samazinās.

Kā ierasts, šo informāciju nekomentēja sportista pārstāve Sabīna Kēma.

Savukārt pirms mēneša Kēma noliedza līdzīgas ziņas, ka Šūmahers pārvietots uz rehabilitācijas nodaļu.

Kēma ar oficiālu paziņojumu par sportista veselības stāvokli pēdējā reizē nāca klajā aprīlī, kad apliecināja, ka modināšana no komas ir procesā.

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu