«Viņas melo labāk» turpmāk būs skatāms piecas reizes nedēļā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūnija sākumā TV3 ekrānos pie skatītājiem atgriezās iemīļotais seriāls «Viņas melo labāk» ar jaunākās sezonas sniegumu un tas ir iemantojis lielu skatītāju interesi. Sākot ar 4.jūliju, TV3 visus seriāla cienītājus iepriecināts ar vēl kādu jaunumu – turpmāk seriāls būs skatāms veselas piecas reizes nedēļā. Pārpratumi un jautrība, kaislības un spriedze pieņemsies spēkā un var atklāt, ka drīzumā kāda no varonēm iekulsies nepatikšanās un tiks apcietināta. 

Skatītāji novērtē seriālu

Šajā vasarā TV3 skatītājus iepriecināja ar Latvijā veidotā seriāla «Viņas melo labāk» jauno sezonu, kurā piedalās talantīgas latviešu aktrises, kā arī ir novērtējama lieliska kungu aktierspēle. Līdz šim seriāls guvis lieliskus panākumus gan televīzijas ekrānos kanālā TV3 un Kanālā 2, gan video portālā «TVPlay» un «TVPlay» aplikācijā mobilajās ierīcēs. Pirmajā nedēļā, kopš «Viņas melo labāk» nonācis pie Latvijas skatītājiem, TV3 un Kanālā 2 tas ieinteresējis 535 000 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem. Lielākajā nacionālajā video portālā «TVPlay» un aplikācijā «TVPlay» ir pieejams plašs spilgtāko momentu un kuriozu piedāvājums. «Google Analytics» dati norāda, ka «Viņas melo labāk» video internetā un aplikācijā līdz šim skatīti 433 327 reižu.

No kaislībām līdz spriedzei

«Viņas melo labāk» jaunajā sezonā jo dienas, jo iemanto lielāku skatītāju interesi. Sezonas galvenie notikumi turpina vīties ap atbildīgās Margarita, karstasinīgās Kristīnes, koķetās Martas un skaistās Jolantas mīlas un dzīves līkločiem. Jau drīzumā negaidīti notikumi pārsteigs un šokēs ne vienu vien skatītāju. Kāda no varone kļūs par nozieguma aculiecinieci, bet cita par to tiks apcietināta. Kas uzvarēs – naivums vai meli?

Seriāls «Viņas melo labāk» piecas reizes nedēļā no 4.jūlija kanālā TV3, Kanālā 2 un TVPlay.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu