Apspriedīs paveikto ceļu satiksmes drošības uzlabošanas jomā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Trešdien, 18.jūnijā, Satiksmes ministrijā (SM) notiks Ceļu satiksmes drošības padomes (CSDP) sēde, kurā tostarp plānots apspriest veiktos pasākumus ceļu satiksmes drošības uzlabošanas jomā, ņemot vērā pēdējā laikā bojāgājušo skaita pieaugumu uz Latvijas ceļiem, informē SM.

Tāpat VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» (CSDD) klātesošos informēs par esošo ceļu satiksmes drošības stāvokli.

Sēdē tiks uzklausīta arī informācija par atļautā braukšanas ātruma diversificēšanu atkarībā no ceļa stāvokļa, seguma un infrastruktūras.

Atbildīgās iestādes ziņos par velosipēdu vadītājiem, tostarp par bērnu apmācību un eksāmenu ieviešanu velosipēda vadītāja tiesību iegūšanai, pabeidzot 4.klasi.

Otrdien, 17.jūnijā, valdības sēdē Ministru kabinets lems par CSDP sastāva izmaiņām, paplašinot to ar nevalstiskajām organizācijām, kuras pārstāv velosipēdistus un motociklistus - Latvijas Riteņbraucēju apvienību un Latvijas Motoklubu asociāciju. Par padomes paplašināšanu tika panākta vienošanās iepriekšējā CSDP sēdē, lai attiecīgi padomes darbā būtu iesaistīts arī nevalstisko organizāciju sektors ar savu redzējumu uz nepieciešamajiem uzlabojumiem ceļu satiksmes drošībā.

CSDP priekšsēdētājs ir satiksmes ministrs Anrijs Matīss (V), savukārt padomes priekšsēdētāja vietnieks - iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V). Sēdē piedalīsies pārstāvji no SM, Iekšlietu ministrijas, CSDD, Valsts policijas un citām institūcijām.

Padomes sēde ir atklāta, tā norisināsies šī gada 18.jūnijā plkst.10, SM, Gogoļa ielā 3, 4.stāva Lielajā zālē.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu