Ušakova bijusī sieva izbauda vīriešu uzmanību (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Jau zināms, ka Rīgas mērs šī gada aprīlī izšķīrās no savas sievas Jeļenas Ušakovas. Kopš tā laika Jeļena ne tikai bauda saviesīgu dzīvi, apmeklējot karstākās ballītes, bet arī bauda vīriešu uzmanību, vēsta žurnāls «Privātā dzīve».

To, ka Jeļena pēc šķiršanās aktīvi laiku pavada vīriešu uzmanībā, var manīt viņas «Instagram.com» profilā. Neilgi pēc paziņojuma par laulību šķiršanu Jeļena sāka aktīvi atrādīt fotogrāfijas, kurās redzama kopā ar vairākiem vīriešiem. Viens no tiem ir Aleksandrs Saiko, kurš savā profilā ievietojis fotogrāfiju ar Jeļenu.

Ušakova šķirtā sieva nereti pavada laiku arī ar modes studijas «Kosmoss» dizaineri Iļju Buličevu, kurš redzams gan Jeļenas fotogrāfijās, gan Iļjas.

Abu šo vīriešu, Iļjas un Aleksandra, sabiedrībā Jeļena naktsklubā «Coyote Fly» nosvinēja savu 25 gadu jubileju.

Jeļena žurnālam «Privātā dzīve» ir apstiprinājusi, ka fotogrāfijas internetā publisko gandrīz katru dienu.

«Man patīk fotogrāfēt Rīgu un mūsu Latvijas skaisto dabu, manus draugus kopā ar mani, iespaidus no ceļojumiem, manu darbu un, protams, kafiju,» pastāsta Jeļena Ušakova.

Ušakova atminas, ka «Instagram.com» aplikāciju viņai parādījis kāds labs draugs Ņikita Popovs. Ar Ņikitu Jeļenai ir tapis pirmais «selfijs» liftā. Lieki bilst, ka arī šobrīd Ušakova aktīvi publicē bildes ar Popovu.

Lai arī Jeļena un Nils Ušakovi izšķīrās šī gada pavasarī. Vietu Jeļenas «Instagram.com» profilā ir izpelnījies arī Rīgas mērs. Pēc šķiršanās abiem ir izdevies saglabāt draudzīgas attiecības. Jeļenas 25. dzimšanas dienā, 6.jūnijā, abi kopā ieturēja svētku pusdienas restorānā «Aqua Luna».

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu