Pāragri priecāties par Šūmahera atveseļošanos (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kaut arī septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers ir pamodies no komas, Lozannas slimnīcā Šveice viņam būs jāpavada ļoti ilgs laiks, uzskata speciālisti.

Atsaucoties uz Šūmahera tuvinieku sniegto informāciju, «Telegraph» vēsta, ka Šūmahers periodiski zaudējot samaņu un joprojām nespējot sarunāties.

Otrdien kāds Šūmahera ģimenei tuvu stāvošs informācijas avots paudis,ka tuvinieki ir optimistiskāk noskaņoti, un viņi ir pārliecināti, ka Šūmahera stāvoklis uzlabosies.

«Šūmahera pārvešana uz citu slimnīcu nenozīmē, ka viņa stāvoklis ir ievērojami uzlabojies pēdējo nedēļu laikā. Bet viņam vairs nav nepieciešams uzturēties intensīvās terapijas slimnīcā, tagad ārstēšana nonākusi rehabilitācijas fāzē. Viņš periodiski zaudē samaņu. Taču apziņas mirkļi ir biežāki nekā aprīlī,» sacījis informācijas avots.

Avots uzsvēris, ka Šūmahers nespēj runāt, bet esot vērojama zināma «komunikācija»

Ģimene un ārsti ar viņu runājot, taču viņš ļoti ātri nogurst un viņam vajadzīgs miers un atpūta, tāpēc komunikācija ar Šūmaheru ir minimāla.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu