Maiks no «Jersey Shore» apcietināts solāriju studijā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Realitātes šova «Jersey Shore» dalībnieks Maiks Sorentīno, kurš sevi šova laikā dēvēja par «The Situation» ir nonācis cietumā, vēsta portāls «huffingtonpost.com».

Savas ģimenes sauļošanās salonā Ņūdžērsijā, Midltaunā, Maiks ir uzsācis kautiņu. Dūru cīņā bija iesaisīts Maiks un viņa brālis Frenks. Uz notikumu vietu ieradās policija un bijušo «Jersey Shore» zvaigzni arestēja.

Kāds avots ziņo, ka Maiks bija vienīgais, kurš tika arestēts un ieslodzīts.

Arī realitātes šova «Jersey Shore» laikā Maiks Sorentīno reizēm uzvedās agresīvi. Nav nekāds brīnums, ka viņš atkal ticis arestēts un vismaz savā ieslodzījuma bildē viņš izskatīsies brūns, raksta «huffingtonpost.com».

Ironiski ir tas, ka, piedaloties «Jersey Shore», šova puiši izcēlās ar savu narcisismu un pastāvīgi sauļojās, taču tagad Maiks ir apcietināts solāriju studijā.

«Jersey Shore» ir amerikāņu realitāte šovs, kuru pārraidīja televīzijas kanāls «MTV». Šovā tika sekots līdzi vairāku jauniešu kopdzīvei, neskaitāmām ballītēm, intrigām, strīdiem un kaislībām.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu