«One Direction» dalībnieks pārpircis futbola komandu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu popgrupas «One Direction» dziedātājs Luiss Tomlinsons pārpircis Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas «Championship» komandu Donkasteras «Rovers».

22 gadus vecais Tomlinsons un 64 gadus vecais Džons Raiens, kuram klubs piederēja līdz šim, kopīgi pildīs komandas priekšsēdētāju pienākumus.

«Tas ir noticis, pārņemšana pilnībā pabeigta,» ceturtdien sacīja Raiens.

«Viņš ir entuziasma pilns,» Raiens teica par Tomlinsonu. «Viņš visu laiku nevar būt šeit, jo koncertē un nodarbojas ar tamlīdzīgām lietām. Es teicu, lai viņš neuztraucas, jo informēšu par svarīgāko ar e-pastiem, īsziņām vai zvaniem. Viņš grib zināt visu, kas notiek.»

«Es ceru, ka beigu beigās viņš pārņems komandu no manis un pacels to vēl augstākā līmenī. Es domāju, ka viss ir iespējams,» ar optimismu sacīja Raiens.

Februārī Tomlinsons spēlēja Donkasteras «Rovers» sastāvā labdarības spēlē, kas pulcēja aptuveni 5000 fanu.

Maijā internetā tika nopludināts video, kurā Tomlinsons un grupas biedrs Zeins Maliks smēķē marihuānu. Tas bija pirmais «One Direction» piemeklējušais skandāls, jo līdz tam grupai bija izdevies saglabāt pozitīvu tēlu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu