Šūmahera medicīnas dokumentu zādzība: Francijas policija lūdz palīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Francijas likumsargi lūguši Šveices un Vācijas kolēģu palīdzību nozagto leģendārā autosportista Mihaela Šūmahera medicīnisko dokumentu lietā.

Ārvalstu mediji vēstī, ka šobrīd Šūmahers atrodas Lozannas universitātes slimnīcā.

Prokurori Grenoblē pirmdien nākuši klajā ar lūgumu palīdzēt. Šis lūgums izskanējis vairāk nekā nedēļu pēc tam, kad dokumenti nozagti no slimnīcas, kur Šūmahers ārstējās vairāk nekā piecus mēnešus.

Francijas izmeklētāji atklāj, ka pagaidām vainīgā persona nav identificēta.

Zināms, ka nozagtie dokumenti par 40 000 eiro piedāvāti medijiem. Grupa, kas piedāvājusi šos dokumentus, sevi dēvē par «Kagemusha», kas ir atsauce uz japāņu režisora Akiras Kurosava filmu.

Izmeklēšanai pietuvinātie avoti atklājuši, ka ir identificēta IP adrese Cīrihē, no kuras nosūtīti piedāvājumi medijiem, tomēr Francijas amatpersonas noliegušas šo informāciju.

11 līdz 12 lappušu garajos dokumentos iekļauts kopsavilkums par Šūmahera garo ārstēšanas procesu.

45 gadus vecais autosporta leģenda slimnīcā nokļuva 2013.gada 29.decembrī un tikai nesen tika paziņots, ka viņš atmodies no komas. Šūmahers guva smagas traumas, slēpojot kūrortā Francijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu