Tallinā uzstāsies dziedātājs Lenijs Kravics (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. oktobrī Tallinas «Saku» arēnā ar jaunu šovu atgriezīsies amerikāņu rokzvaigzne un vairāku «Grammy» balvu laureāts Lenijs Kravics (Lenny Kravitz). Igaunijā mūziķis uzstāsies sava jaunākā albuma «Strut» popularizēšanas turnejas ietvaros un koncertā izpildīs gan jaunāko materiālu, gan savus lielākos hitus, portālam «Apollo» vēsta Kristaps Kārkliņš.

Lenija Kravica desmitais studijas albums «Strut» iznāks šoruden. Kā intervijās atzīmē pats mūziķis, albums ir īstens žanra ieraksts, izteikti ritmisks, kurā Lenijs vēlējies atrast ideālo rokenrola skaņu. Albumā iekļautas divpadsmit dziesmas, starp kurām ir kompozīcijas ar tādiem nosaukumiem kā «New York City», «I Never Want to Let You Down» and «She’s a Beast».

Karjeras laikā Lenijs Kravics ir radījis neskaitāmus hitus, pārdevis teju četrdesmit miljonus albumu kopiju un šobrīd ir viens no atzītākajiem rokmūzikas meistariem pasaulē.

Kravics ir arī četrkārtējs prestižās «Grammy» balvas ieguvējs, turklāt četrus gadus pēc kārtas šo apbalvojumu viņš saņēma kā «Labākais rokmūzikas izpildītājs».

Biļetes uz koncertu tiks laistas pārdošanā jau šoceturtdien, 3. jūlijā, plkst. 10.00 www.ticketpro.lv un «Ticketpro» kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Stāvvietas maksās EUR 39, bet sēdvietas EUR 59.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu