Latvietes baidās uzdrīkstēties un izvēlas klasiska stila apavus (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sievietes vasarai izvēlas zempapēžu apavus sarkanā un melnā krāsā, liecina «ECCO» veikalu tīkla tirdzniecības dati. Vērtējot sieviešu izvēli, modes blogeres Alina Keller un Renāte Slucka atzīst - tā ir laba investīcija vasaras sezonai, taču aicina sievietes uzdrīkstēties, iekļaujot garderobē arī aktuālās krāsas un detaļas ne tikai apģērbā, bet arī apavos un aksesuāros.

Modes bloga «alinakeller.blogspot.com» autore Alina Keller: «Tendence izvēlēties neuzkrītošus apavus izskaidrojama ar to, ka pircējiem būtiskākās vērtības par pamanāmu un neparastu dizainu ir kvalitāte, ilgs kalpošanas laiks, ērtums un iespējas apavus viegli sakombinēt ar dažādiem apģērbiem. Krāsu izvēle liecina par sieviešu vēlmi uzdrīkstēties vai būt citādākām. Iespējams, Latvijas sievietes baidās no kļūdām saskaņojot apģērbu vai arī nav gatavas netradicionālai krāsu paletei. Spilgtu toņu apavi, kuriem ir atšķirīgas krāsas zole vai iestrādātas neparastas detaļas, ir šīs sezonas must have. Šobrīd apavu modē ir viss neparastais – neierastas krāsas, augstas platformas, noapaļoti purni kā sešdesmitajos gados. Lai atsvaidzinātu savu šīs vasaras stilu, iesaku nebaidīties un izvēlēties ko spilgtu un neordināru!»

Zīmola «ECCO» pārdošanas dati Latvijā atklāj, ka pircēji nemainīgi priekšroku dod klasiskiem un tumšas krāsas apaviem, taču pārliecinošs līderis gan Latvijā, gan visās Baltijas valstīs ir balerīnas stila laiviņkurpes sarkanā krāsā. Pārdotāko apavu top trijnieku papildina melnas krāsas laiviņas. Pirktākie šīs sezonas apavi apliecina - sievietes, izvēloties apavus ikdienai, galvenokārt novērtē apavu materiālu un funkcionalitāti.

«ECCO» pavasara/vasaras kolekcijas prezentācijas pasākumā, sabiedrības dāmas Binnija Āberga, Liene Tomsone un Lolita Neimane vērtēja jaunās tendences siltajai sezonai, atzīstot, ka būtiskākie priekšnoteikumi, kas jāņem vērā izvēloties apavus pavasarim un vasarai, ir kurpju ērtums, kvalitāte un to atbilstība ikdienas gaitām. Dāmas priekšroku deva augstpapēžu apaviem, izvēloties sarkanu, violetu un dzeltenu krāsu salikumu.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu