Žerārs Depardjē pēc bāra apmeklējuma neierodas uz savas filmas pirmizrādi (31)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Franču aktieris Žerārs Depardjē izpelnījies Edinburgas festivāla rīkotāju dusmas ar neierašanos uz savas jaunākās filmas pirmizrādi pēc iedzeršanas tuvējā bārā, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Kad Depardjē neieradās uz kinolentes «Welcome to New York» («Laipni lūgti Ņujorkā») Lielbritānijas pirmizrādi, par iemeslu sākotnēji tika uzskatīta aktiera noslogotība. Viņš regulāri mēro ceļu no Beļģijas uz Krieviju, kur viņš devies «nodokļu trimdā» no dzimtās Francijas.

Depardjē turpina filmēties, kā arī sadarbībā ar šveiciešu kompāniju «Cvstos» izlaidis rokaspulksteņu līniju ar saukli «Gods būt krievam».

Taču vēlāk atklājies, ka Depardjē tomēr bijis Skotijā. Sociālajos tīklos publicētās fotogrāfijas liecina, ka dienu pirms pirmizrādes viņš viesnīcas «Eilean Larmain» bārā atpūties ar alus kausu.

Depardjē pavadīja gēlu dzejnieks Rodijs Gormans un aktiera personīgais šefpavārs.

«Viņš ļoti pievīlis festivālu,» laikrakstam «The Scotsman» paziņoja Edinburgas festivāla pārstāvis. «Mēs neturpināsim šo lietu, jo pirmizrāde jau ir notikusi. Bet mēs esam nedaudz nokaitināti.»

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu