Bekhems demonstrē jaunu apģērbu kolekciju, joprojām izstaro seksapīlu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā rudenī Deivids Bekhems piedāvā jaunus stilus un svaigas tendences savā apģērbu kolekcijā, turpinot koncentrēties uz komfortu, piegriezumu un funkcionalitāti.

Šajā rudenī jaunums ir zilas rūtainas kokvilnas poplīna auduma pidžamas bikses. Citi jauni stili ietver vairāku krāsu kreklus ar garām piedurknēm un garās bikses, kas veidotas no kokvilnas un vilnas, kā arī bieza adījuma kokvilnas zeķes un kokvilnas cepures.

Dažādu krāsu savienojums un strīpas ir galvenā tendence, jo īpaši džemperiem ar apļiem kakla izgriezumiem, kuros vertikālas līnijas kontrastē ar pelēkas krāsas piedurknēm un džempera pamatu. Vertikālas līnijas ir atrodamas arī uz pidžamas t-krekliem, pidžamas biksēm un šortiem.

Kobaltzilā krāsa ir šīs sezonas galvenā krāsa, kas lieliski papildina klasiskos pelēkos toņu un melno krāsu, kas sastopama kolekcijā, kā, piemēram, horizontāli strīpainajos kreklos ar garajām piedurknēm, kas pieejami zilā, melnā vai pelēkā krāsā.

Bekhema kolekcija ir guvusi globālus panākumus kopš tās radīšanas 2012. gada februārī. Kolekcija koncentrējas uz apģērba gabaliem, kas radīti, domājot par piegriezumu un funkcionalitāti, kā arī lielisku stilu.

Kolekcija visa pasaulē būs pieejama H&M veikalos, kuros var iegādāties preces vīriešiem no 21.augusta.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu