Vairākkārt apsūdzētā Lindsija Loena iesūdz tiesā datorspēļu veidotājus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā Lindsija Loena sabiedrībai jau kādu laiku neasociējas tikai ar viņas veiksmīgo aktrises karjeru, bet arī ar neskaitāmiem arestiem un bēdu stāstiem par alkoholu un narkotikām. Tiesas zālē viņa ir atradusies neskaitāmas reizes. Tomēr šoreiz aktrise netiek apsūdzēta par kārtējo nedarbu, tiesā viņa ir iesūdzējusi datorspēļu veidotājus.

Lindsija Loena ir iesūdzējusi tiesā datorspēles «Grand Theft Auto V» veidotājus, jo jaunajā datorspēles versijā ir izmantots Loenai līdzīgs tēls. Aktrisei par to nebija ne jausmas, ziņo «huffingtonpost.com» .

Datorspēle «Grand Theft Auto V» klajā nāca pagājušā gada septembrī, jau pirmajā dienā tās pārdošanas ienākumi sasniedza 800 miljonus ASV dolāru.

Lindsija Loena jau vairākas reizes ir bijusi aizturēta par braukšanu alkohola reibumā un kokaīna glabāšanu. Aktrise ir mēģinājusi ārstēties rehabilitācijas klīnikā, taču tur sagādājusi vienas vienīgas nepatikšanas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu