Jauns pavērsiens nozagtās Šūmahera slimības vēstures lietā (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šveices helikopteru pārvadājumu kompānija varētu būt saistīta ar leģendārā «F-1» pilota Mihaela Šūmahera slimības vēstures pārdošanas mēģinājumu, pirmdien raksta BBC.

Grenobles prokuratūra noskaidrojusi tā datora IP adresi, no kuras tika izsūtīts piedāvājums iegādāties sportista slimības vēsturi. Pēc iegūtajiem datiem, dators pieder helikopteru kompānijai, kuras pakalpojumus vēlējās izmantot sportista ģimene, lai pārvestu Šūmaheru no Grenobles uz Lozannu. Kā vēlāk kļuva zināms, Šūmaheru no Francijas uz Šveici pārveda, izmantojot autotransportu.

Jūnija beigās kļuva zināms par leģendārā autosportista slimības vēstures zādzību. Dažas lappuses no šī dokumenta tika piedāvātas tirdzniecībā masu medijiem par 50 tūkstošiem eiro. Pagaidām gan nav skaidrs, vai šie dokumenti ir īsti un kādus datus tie satur.

Iepriekš ziņots, ka jūnija beigās Šūmahers tika pamodināts no mākslīgās komas. Viņš tika pārvests uz Šveici rehabilitācijas kursa turpināšanai.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu