Ar jaunu albumu un jaunu koncertu Rīgā atgriezīsies Enrike Iglesiass (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

7. decembrī «Arēnā Rīga» uztāsies viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē, latino popzvaigzne Enrike Iglesiass (Enrique Iglesias). Mūziķis Latvijā ieradīsies sava jaunākā albuma «Sex and Love» pasaules koncerttūres ietvaros. Šī būs dziedātāja otrā uzstāšanās Rīgā, pirmais koncerts 2009. gadā tika izpārdots.

Enrikes Iglesiasa desmitais studijas albums «Sex and Love» tika izdots pavasarī un kļuva par trešo Iglesiasa ierakstu, kurš iekļuvis respektablajā «Billboard Top 10». Trīs albumā iekļautie singli spāņu valodā «Loco», «El Perdedor» un «Bailando» sasniedza pirmo pozīciju «Billboard Hot Latin Songs» topā. Albuma ierakstā piedalījušies arī tādi mākslinieki kā Dženifera Lopesa, Kailija Minoga un Pitbull.

šeit

Karjeras laikā Enrikem Iglesiasam izdevies pārdot vairāk nekā 100 miljonus ierakstu visā pasaulē un tādējādi kļūt par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem spāņu dziedātājiem. Pieci viņa singli iekļuvuši «Billboard Hot 100» topa pieciniekā, divi no tiem ierindojās pirmajā vietā. Enrikem pieder arī «Billboard» topa rekords - 25 viņa dziesmas spāņu valodā bijušas pirmajā vietā topa «Hot Latin Tracks» kategorijā.

www.ticketpro.lv

www.fbi.lv

Biļešu cena - no EUR 39.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu