Kembridžas hercogienes sīvākā konkurente - karaliene Letīcija (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Apburošajai un modi mīlošajai Kembridžas hercogienei Keitai Midltonei ir jāuzmanās, jo Spānijas karaliene Letīcija savā statusā ir tikai divas nedēļas, taču viņu jau var saukt par karalisko ļaužu modes un stila ikonu. Žilbinošā Letīcija pelēcīgi zilā kostīmā un pieskaņotā «clutch» somiņā 7.jūlijā bija devusies vizītē uz «Belem Palace», Lisabonā, kur viņa satikās ar Portugāles pirmo lēdiju Mariju Kavako Silvu. Fotogalerijā piedāvājam apskatīt, kā vizītes laikā izskatījās Spānijas karaliene.

19. jūnijā, Spānijā notika kronēšanas ceremonija, kuras rezultātā Spānija ir ieguvusi jaunu karaļpāri - karali Felipi VI un karalieni Letīciju. Ģimenē ir divas meitas - astoņus gadus vecā Leonora un septiņus gadus vecā Sofija. Karaliene Letīcija bijusi žurnāliste un ziņu moderatore Spānijas televīzijā, tieši tur Felipe pirmoreiz ieraudzīja Letīciju. Letīcija ir pirmā Spānijas karaliene, kura nākusi no «vienkāršās tautas». Pāris saderinājās 2003. gada 1.novembrī, taču salaulājās 2004.gada 22.maijā, Almudenas katedrālē, Madridē. Viņu kāzas televīzijā noskatījās aptuveni 25 miljoni cilvēku.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu