Rīgā varēs vērot dziedātāja Maikla Džeksona šovu «The Ultimate Thriller» (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

20.decembrī «Arēnā Rīga» varēs vērot Maikla Džeksona šovu «The Ultimate Thriller», aģentūru LETA informēja pasākuma organizatoru pārstāvis Ļevs Berezins.

Viņš pastāstīja, ka «The Ultimate Thriller» veidots pēc pasaules koncerttūru «Bad» un «Dangerous» motīviem.

Šovā piedalīsies arī Džeksona bijušie aktieri un horeogrāfi - Lavelle Smits Miks Tompsons. Katra kustība šovā esot oriģinālā Džeksona šova kopija. «MTV Music Awards» pieckārtējais balvas ieguvējs horeogrāfijas mākslā - Smits - ir strādājis kopā arī ar tādiem māksliniekiem kā «The Rolling Stones», «En Vogue», kā arī Bejonsē.

Džeksona lomā šovā uzstāsies itāļu dejotājs Fabio Morda, kurš jau vairāk nekā desmit gadus koncertē kā labākais un kvalitatīvākais Džeksona dubultnieks. Šovā uzstāsies apjomīga mūziķu un vokālistu grupa.

Šovs «The Ultimate Thriller. A Tribute to Michael Jackson» jau ceturto gadu skatāma koncertturnejās visā pasaulē un ir Džeksona fanu augsti novērtēta izrāde. To kā piemiņas pasākumu dziedātājam atzinīgi novērtējuši arī mūzikas kritiķi, pastāstīja Berezins.

Visa skaņu, video un gaismas aparatūra uz Rīgu tiks vesta no ASV. Par akustisko un muzikālo nodrošinājumu pie pults rūpēsies skaņu režisors Mišels Prinsē, kurš vairāk nekā 20 gadus strādājis par Džeksona skaņu ierakstu režisoru un bijis atbildīgais skaņotājs visos koncertos un albumu ierakstos.

Biļetes uz šovu būs iespējams iegādāties no 15.jūlija plkst.10 «Biļešu servisa» kasēs.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu