Daugavas Koncertzālē grupas «Menuets» populārāko dziesmu koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā ar skaļu koncertu Daugavas Koncertzāli pieskandināja grupa «Pērkons» ar savām labākajām dziesmām, kas vienaldzīgu neatstāja nevienu - jau pēc pirmajām taktīm cilvēki aplaudēja, dejoja un dziedāja līdzi. Šonedēļ, 17.jūlijā Daugavas koncertzālē muzicēs grupa «Menuets».

«Menuets» koncertprogrammā skanēs visu laiku skaistākās un populārākās grupas dziesmas – «Viņi dejoja vienu vasaru», «Alvas zaldātiņi», «Dzeguzes balss» un citas. Tāpat koncertā skanēs grupas agrīnās dziesmas, kuru autori ir Adrians Kukuvass, Juris Sējāns un Juris Kulakovs. Tā būs kā atgriešanās jaunībā, kad zēni un meitenes mājas ballītēs un pagalmos uz noskaņotām ģitārām savas uzstāšanās sāka un beidza ar «Alvas zaldātiņiem».

Grupa «Menuets» muzicēs pilnā sastāvā: Inese Pabērza, Adrians Kukuvass, Baiba Jagere, Juris Kulakovs, Juris Sējāns, Leons Sējāns, Raimonds Bartaševics un Ikars Ruņģis.

Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja no plkst. 19:00.

Biļetes uz visiem koncertiem pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu