Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Foto: Slavenības vēlas, lai sievietes varētu brīvi staigāt kailām krūtīm (159)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu modele Kara Delavinja ir viena no slavenībām, kura piedalās «Free the Nipple» kampaņā. Arī viņa sociālajos portālos ir publicējusi fotogrāfijas, kurās modele protestē pret dzimumu nevienlīdzību.

35 pasaules valstīs sievietēm ir aizliegts atrasties publiskā vietā bez krūštura vai apģērbā, kas neaizsedz krūtis. Kampaņa «Free the Nipple» ir par sieviešu un vīriešu dzimumu līdztiesību un vēlas šo likumu mainīt.

21 gadu vecā Kara Delavinja ir tikai viena no daudzām slavenībām, kura atbalsta «Free the Nipple» kampaņu un vēlas, lai ASV iedzīvotājiem nebūtu aizspriedumu pret sieviešu krūšgalu atkailināšanu. Šā gada 10.jūlijā viņa savā «Instagram.com» profilā ir publicējusi šokējošu fotogrāfiju, kurā redzams salīdzinājums starp vīrieša un sievietes krūtīm un krūšgaliem.

Fotogrāfijā aizklāts ir tikai sievietes krūtsgals, kā arī ir salīdzināts krūšu izskats. Nav zināms, vai bildē redzamā sieviete ir Kara Delavinja, tomēr viņas viedoklis par šo tēmu ir skaidrs.

Kampaņu atbalsta arī Brūss Viliss un Demijas Mūras meita Skota. Arī viņa sociālajos portālos ir publicējusi fotogrāfiju ar kailām krūtīm, tādā veidā protestējot pret dzimumu nevienlīdzību.

Komentāri (159)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu