Kamerona Diaza atklāj patiesību par seksu ar aktrisi Drū Berimoru (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas zvaigzne Kamerona Diaza ir noliegusi baumas par mīlas dēku savu kolēģi, aktrisi, producenti un režisori Drū Berimoru.

Lai arī nesen kādā intervijā Kamerona Diaza izteikusies, ka viņai ir bijušas seksuālas attiecības ar citu sievieti, tas tomēr neesot noticis ar Drū Berimoru. Arī ārpus filmēšanas laukuma abas aktrises ir tuvas draudzenes.

ASV izdevumam «Harper's Bazaar», Kamerona Diaza atklāj: «Baumas par manu romānu ar Drū ir muļķības! Nekomentēšu savu mīlas dzīvi sīkāk un neatklāšu, ar ko esmu gulējusi, taču doma par dēku ar Drū mani šķebina. Jūs esat traki, vai? Tas būtu tas pats, kas pārgulēt ar savu māsu. Tas bija kāda medija radīts skandāls un spekulācijas. Tomēr jāatzīst, ka es pilnībā atbalstu brīvību jautājumā par orientāciju un partnera izvēli.»

Drū Berimora, kura filmējusies tādās lentēs kā «Mīlestības attālumā», «Kāzu muzikants», «Čārlija eņģeļi» u.c., patlaban uz Latvijas kinoekrāniem redzama komēdijā «Kopā pret pašu gribu» («Blended»).

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu