Palikšana telšu pilsētiņā Kaupera dēlu grupai «Carnival Youth» netraucē uzstāties divreiz (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

Grupa «Carnival Youth» šogad «Positivus» festivālā uzstājās divas dienas - 18. un 19. jūlijā. Pirmajā dienā puiši uzstājās uz «I Love you» skatuves, bet otrajā uz «Nordea» skatuves, kur četru puišu grupa pulcēja tūkstošiem klausītāju.

Pēc sestdienas uzstāšanās grupas «Carnival Youth» dalībnieki atklāja, ka uzstāšanās laikā sajutuši milzu enerģiju un tā nav pazudusi vēl ilgi pēc koncerta. Lai arī grupa nedēļu pirms tam uzstājās arī Liepājas «LMT Summer Sound» festivālā, puiši atzina, ka sestdienas koncerts bijis līdz šim auditorijas ziņā apmeklētākais.

Puiši atklāja, ka viņiem ļoti patīk grupa «Temples» , kura festivālā uzstāsies tikai svētdien. Tomēr šo uzstāšanos viņiem dzirdēt neizdosies, jo «Positivus» festivālu Renāra Kaupera dēlu grupa pametīs jau svētdienas rītā.

Jaunieši, tāpat kā lielākā daļa apmeklētāju, piektdienas nakti pavadītja festivāla telšu pilsētiņā, kur ballīte norisinās visās diennakts stundās.

«Starp piektdienas un sestdienas koncertiem īsti nebija spēks atgūties, jo palikām telšu pilsētiņā. Cilvēki tur visu laiku uzvedas diezgan skaļi, tāpēc gulēt mums gandrīz nemaz nesanāca,» paskaidro «Carnival Youth» puiši. Neskatoties uz to, grupai tas netraucēja sniegt vērienīgu uzstāšanos arī festivāla otrajā dienā.

Grupas dalībnieki atzina, ka viņu mērķis nākotnē ir izdot albumu, kā arī sniegt viņu organizētu koncertu saviem kvēlākajiem faniem.

«Carnival Youth» sastāvā ir četri puiši - bundzinieks Emīls Kaupers, ģitārists Edgars Kaupers, basists Aleksis Luriņš un Roberts Vanags pie taustiņinstrumentiem. Lai arī «Carnival Youth» dibināta tikai 2011.gadā, grupa jau piedalījusies festivālos «Positivus Festival», «Summer Sound» un «Piens Fest». Grupai notikuši koncerti Francijā un Austrijā, šogad puiši uzstājušies arī Polijas pilsētā Gdiņā notiekošajā mūzikas festivālā «Open'er», kas vairākkārt atzīts par labāko festivālu Eiropā. Maijā klajā nācis grupas debijas ieraksts «Never have enough».

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu