Patiesība par baumām, ka seksīgais cietumnieks Džeremijs Mīks ir miris (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirms kāda laika internetā parādījās it kā oficiāls paziņojums, ka Džeremijs Mīks ir atbrīvots no ieslodzījuma, devies mājās un sastrīdējies ar sievu. Vēlāk viņš esot atrasts guļot ceļa malā un pēc tam, kad nogādāts slimnīcā, nomiris.

Mājaslapa «Huzlers.com» publicēja viltus paziņojumu it kā oficiālā formā, kurā tika ziņots, ka Džeremijs Mīks ir atbrīvots no ieslodzījuma, taču stundu vēlāk atrasts guļot ceļa malā, nogādāts slimnīcā un tur arī nomiris. Ziņojums vēstīja, ka pēc atbrīvošanas Mīks esot devies uz mājām, kur pamatīgi sastrīdējies ar sievu. iespējams tas esot izraisījis viņa nāvi.

Tomēr izrādās, ka tās ir tikai kārtējās baumas par, iespējams, iekārojamāko un seksīgāko cietumnieku, jo Džeremijs Mīks nemaz vēl nav atbrīvots no ieslodzījuma, ziņo portāls «theurbandaily.com». Pastāv iespēja, ka šādu ziņojumu izplatījušas seksīgā cietumnieka kvēlākās pielūdzējas.

Jau zināms, ka 30 gadus vecais Džeremijs Mīks 18. jūnijā Kalifornijā tika arestēts par ieroču uzglabāšanu un vairākiem noziegumiem. Cietumā uzņemtā fotogrāfija tika publicēta internetā un tagad ir kļuvusi par sensāciju.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu