Zināms jaunākais un vislabāk apmaksātais aktieris (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Filmu sērijas «Iron Man» («Dzelzs vīrs») zvaigzne Roberts Daunijs jaunākais jau otro gadu pēc kārtas ir vislabāk apmaksātais Holivudas aktieris, liecina biznesa žurnāla «Forbes» apkopotā informācija.

49 gadus vecais aktieris pēdējā gada laikā nopelnījis 75 miljonus ASV dolāru (55,5 miljonus eiro).

«Dzelzs vīra lomā viņš ir viena no «Marvel» lielāko grāvēju, tostarp «The Avengers» [«Atriebēji«], veiksmes atslēgām,» norāda «Forbes».

Saraksta otrajā vietā ierindojas Dveins Džonsons, kurš filmējies asa sižeta filmu franšīzē «Fast and Furious» («Ātrs un bez žēlastības»). Viņa ienākumi pēdējā gada laikā sasnieguši 52 miljonus dolāru (38,5 miljonus eiro).

Tikmēr trešajā vietā iekļuvis komēdiju sērijas «The Hangover» («Paģiras») aktieris Bredlijs Kūpers ar 46 miljoniem dolāru (34 miljoniem eiro).

Ceturtajā vietā palika Leonardo di Kaprio, kurš gadā nopelnījis 39 miljonus dolāru (28,9 miljonus eiro), bet pirmo piecinieku noslēdz filmas «Thor» («Tors») zvaigzne Kriss Hemsvorts ar 37 miljoniem dolāru (27,4 miljoniem eiro).

«Forbes» sarakstu izveidoja, konsultējoties ar menedžeriem, producentiem un aģentiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu